What's new?

Job Opportunities

 

 

Research team vacancies
Onderzoeksmedewerker gezocht! Reageer voor 30 juli!

In het kader van verschillende projecten binnen de onderzoeksgroep Instituties voor Collectieve Actie in Historisch Perspectief” is er een vacature voor een onderzoeksmedewerker (niveau 5). Ben je recent afgestudeerd als historicus/a en heb je zin om nog wat meer te proeven van wetenschappelijk onderzoek? Ben je daarnaast ook praktisch ingesteld en goed in het organiseren van bijeenkomsten? Kom dan ons onderzoeksteam versterken! Wij zoeken een jonge medewerk(st)er, met een geschiedenisdiploma op MA-niveau, of een MA in sociale wetenschappen maar mét een grote interesse in geschiedenis.

 

 > Meer info 

New publications

 

Boele, A., Störmer, C., Gellatly, C., and De Moor, T.,  2018. Distant relatives? Demographic determinants of long-term developments in intergenerational proximity, The Netherlands 1650–1899. History of the Family [online], doi 10.1080/1081602X.2018.1454338

> click here for online article


 

Publications related projects/affiliated researchers

 

Lana Berasain, J.M., 2017. Accounting for the commons: bookkeeping and the stewardship of natural resources in northern Spain (sixteenth to twentieth centuries). Accounting History Review (online).

 > click here for online article (subscription may be required)